سمبوسه

مواد لازم:
نان لواش نازک
سیب زمینی پخته له شده
یک عدد پیاز ریزشده با روغن تفت داده شده
یک قاشق رب گوجه فرنگی
سس تند
نمک فلفل زرچوبه به میزان لازم
جعفری و تره ریز خرد شده تازه

طرز تهیه:
برای سمبوسه از نان لواش نازک استفاده می کنیم. سیب زمینی را پخته رنده و یا له کرده، یک عدد پیاز را ریز خورد کرده و با کمی روغن تفت می دهیمسپس یک قاشق رب گوجه و سس تند نمک، فلفل، زردچوبه، کمی جعفری و تره تازه خورد شده را اضافه کرده و سیب زمینی ها را به این مواد اضافه میکنیم. سپس نان لواش را بصورت نواری پهن برش داده می پیچیم و از مواد سمبوسه داخل آن گذاشته سپس سرخ می کنیم و به دلخواه میتوان داخل سیب زمینی از پنیر پیتزا هم استفاده کرد. برای ۲۰ عدد سمبوسه ۴ عدد سیب زمینی لازم است.

دیدگاهتان را بنویسید